با بهترین روش نگهداری رب خانگی آشنا شوید!

34

بهترین روش نگهداری رب خانگی : مصرف رب کپک زده در طولانی مدت زیان های فراوانی را برای فرد به

دنبال دارد.

رب کپک زده ضمن ایجاد واکنش های حساسیتی، یکی از عوامل جدی بروز سرطان کبد می باشد.

یکی از مهم ترین و اساسی ترین روش هایی که موجب جلوگیری از کپک زدن رب خانگی برای طولانی مدت

می شود، انتخاب ظرف مناسب برای نگهداری رب خانگی، محل قرارگیری ظرف حاوی رب خانگی و نیز وسیله

ای است که رب را با آن بر می داریم.

در ادامه به معرفی و بررسی بهترین روش نگهداری رب خانگی می پردازیم.

 روش نگهداری رب خانگی رب خانگی نگهداری رب خانگی رب

معرفی بهترین روش نگهداری رب خانگی

رب خانگی را داخل فریزر نگهداری کنید

نمونه ای از بهترین روش نگهداری رب در طولانی مدت که از کپک زدن آن نیز جلوگیری می کند، قرار دادن

ظرف حاوی رب خانگی در فریزر می باشد.

با استفاده از این روش می توانید رب خانگی را به مدت چند ماه با خیالی راحت نگه داری کرده و استفاده کنید.

رب را درون کیسه های مخصوص فریزر ریخته و با ضخامت حدودی یک سانتی متر آن را پهن کنید.

بدین ترتیب برای هر بار استفاده از رب می توانید مقدار مورد استفاده خود را به صورت یخ زده جدا کرده و مابقی

آن را مجددا در فریز قرار دهید.

رب خانگی را درون ظرف شیشه ای نگهداری کنید

مناسب ترین ظرف برای نگهداری طولانی مدت رب خانگی ظرفی از جنس شیشه می باشد.

استفاده از این روش برای نگهداری موادی همچون ذرت کنسرو شده، کنسرو میوه ها و… نیز توصیه می گردد.

روش نگهداری رب خانگی رب خانگی نگهداری رب خانگی رب

یک لایه روغن را بر روی رب خانگی بریزید

یکی از دلایل ایجاد کپک در رب های خانگی، واکنش سطح این خوراکی با اکسیژن می باشد.

از زمان های گذشته تاکنون به منظور پیشگیری از کپک زدگی رب خانگی، لایه ای نازک از روغن را بر روی

سطح آن می ریزند.

منبع : کارنو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.